Hoe het werkt

Om ons assortiment samen te stellen gaan we geregeld op inkoopreis. Hiervoor bezoeken we second-hand winkels in binnen en buitenland. Het is altijd weer spannend wat we aantreffen omdat het aanbod nogal varieert. Iedere keer worden we weer blij van een mooi uniek meubelstuk dat we hebben gevonden. Eenmaal terug bekijken we per meubelstuk hoe het behandeld zal worden zodat het artikel opnieuw gebruikt kan worden. Soms volstaat een goede schoonmaakbeurt en soms wordt het meubelstuk compleet door ons gerestaureerd en opnieuw geschilderd.

Veel oude houten meubelen hebben sporen van houtworm. Voor de zekerheid behandelen we een meubel met een spray als deze sporen van houtworm bevat. De gaatjes van de houtworm blijven vaak wel zichtbaar.

Onze meubelen hebben al een heel leven achter de rug, misschien zelfs al wel meerdere levens! Dat betekent dat de meubelen gebruikerssporen vertonen. Wat ons betreft geeft dat juist karakter aan ieder item.

Bestellen?

Heb je iets gevonden in ons assortiment dat je graag wilt bestellen? Klik op het gewenste artikel en laat je gegevens achter. Volg de stappen op het bestelformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de betaling en de levering. Heb je meerderde artikelen gezien? Geef dat dan aan op het formulier bij de optie “vragen en opmerkingen”.