Algemene voorwaarden

Artikel 1 – webshop, cookies, beveiliging van persoonsgegevens, copyright

1.1 de Webshop van Vesterekki is ingeschreven bij de KVK van Zwolle onder nummer 71404953. De contactgegevens van Vesterekki (gevestigd aan de Kastanjelaan 8 te Lochem) zijn te vinden op www.vesterekki.nl
1.2 Vesterekki heeft de verplichting om vooraf toestemming te vragen betreffende cookies
1.3 Vesterekki zal jouw persoonsgegevens niet doorgegeven aan derden. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het verwerken van bestellingen.
1.4 Alle foto’s op de website zijn eigendom van Vesterekki en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd of voor andere doeleinden worden gebruikt.

Artikel 2- bedenktijd

2.1 Je hebt 14 dagen bedenktijd na aankoop van een artikel. Stuur ons een mail na ontvangst van het artikel en laat ons weten dat je het wilt retourneren. De verzendkosten zijn wel voor jouw eigen rekening. Let op, artikelen die speciaal voor jou ingekocht, danwel gemaakt zijn kan je niet retourneren. Artikelen die aan Vesterekki geretourneerd worden, dienen ongebruikt en degelijk verpakt verstuurd te worden. Zodra we het artikel onbeschadigd retour hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw rekening.

Artikel 3- de overeenkomst, betaling

3.1 De overeenkomst tussen Vesterekki en de klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn met de algemene voorwaarden middels de bestelling op de site.
3.2 Ter bevestiging van jouw bestelling stuurt Vesterekki een mail met daarin de factuur. Je bent als klant verplicht jouw betalingsverplichting aan Vesterekki na te komen
3.3 Na ontvangst van jouw betaling zal Vesterekki de bestelling (laten) versturen.

Artikel 4- de prijs, verzend-transportkosten

4.1 de prijzen in de webshop van Vesterekki zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk/zetfouten. De kosten voor transport zijn te vinden in het menu “Verzenden” op de site.
4.2 onze bezorger levert een meubel tot over de drempel. Dat betekent dat verplaatsingen binnenshuis voor risisco van de klant zijn.

Artikel 5- klachten, aansprakelijkheid

5.1 Vesterekki levert vintage artikelen. Alle items hebben al een heel leven achter zich en zullen derhalve gebruikerssporen vertonen. Mocht je een klacht hebben stuur ons dan een mail en dan proberen we het op te lossen.
5.2 Vesterekki zal waar mogelijk noemenswaardige mankementen melden bij het artikel op de site. In alle gevallen is Vesterekki niet aansprakelijk voor onduidelijke mankementen, zoals deuken, krassen of slijtage. Veel van onze meubelen zijn gemaakt van hout. Hout is een natuurprodukt en heeft soms de eigenschap om nog door te werken en te reageren op de luchtvochtigheid. Er kunnen daardoor scheurtjes ontstaan. Vesterekki is niet aansprakelijk voor deze toekomstige werkingen. Veel oude houten meubelen hebben sporen van houtworm. Voor de zekerheid behandelen we een meubel met een spray als deze sporen van houtworm bevat. De gaatjes van de houtworm blijven vaak wel zichtbaar. Vesterekki geeft geen houtwormvrije garantie af.

Vesterekki is in alle gevallen niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd gebruik.