Verzenden

Pakketpost

Alle kleine artikelen versturen we als pakket met Post-NL. De kosten hiervoor hangen af van het gewicht en de grootte van het pakket.

Verzenden met koerier

Voor de grotere meubelen werken wij met een plaatselijke koerier. Zodra je jouw bestelling hebt afgerond, geven wij dit aan ze door en proberen we samen een afspraak in te plannen. Het meubel wordt tot over de drempel bezorgd (begane grond). De bezorgkosten kunnen contant bij de koerier betaald worden.

Voor een bezorging in Nederland hanteren zij een vast tarief van 75 €-,. (muv de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen)
De levertijd voor de grote meubelen bedraagt ongeveer 2 weken. Houd er rekening mee dat de koerier de rit alleen uitvoert en dat je bij de levering zelf ter plaatse moet zorgen voor een extra persoon om te helpen met tillen. Eventuele bijzonderheden met betrekking tot de levering kan je aangeven op het bestelformulier.

Onze koerier gaat erg zorgvuldig om met de meubels, maar ook hier kan het soms voorkomen dat een meubel een kleine beschadiging oploopt. Het transport valt onder het risico van Vesterekki. Zodra het meubel in ontvangst is genomen, gaat het risico van Vesterekki over op de klant. De verplaatsing van het meubel binnenshuis is dus op eigen risico.

Ophalen

De grotere meubelen zelf ophalen is ook mogelijk. Als je dit aangeeft op het bestelformulier dan plannen we een geschikt moment voor het afhalen.